BlockFi Visa Bitcoin Rewards kreditkort: Hvad er det og er det det værd?

Dette er første gang et kreditkort tilbyder belønninger i kryptokurrency, og første gang Bitcoins logo vises på et fysisk kort.

For de nysgerrige efter kryptovalutamarkedet, men finder opsætningen for kompliceret og indviklet til at blive involveret, kan BlockFi Bitcoin Rewards-kreditkort være svaret. Som navnet antyder, tilbyder kortet belønninger i Bitcoin, når køb foretages med det. Her er et hurtigt overblik over, hvordan det fungerer, og hvad man kan forvente, hvis man tilmelder sig

Cryptocurrency er en form for digital valuta, der generelt bruger decentraliseret kontrol til at skelne den fra den digitale valuta, der kontrolleres af centralbankerne. Bitcoin, opfundet af Satoshi Nakamoto i 2008 og først frigivet som open source-software i 2009, er den mest genkendelige og en af ​​de mest stabile muligheder for kryptokurrency. Processen med at bruge kryptokurrency eller konvertere den til rigtige penge kan dog nogle gange være besvær.

BlockFi, en finansiel kryptokurrencyinstitut, der tilbyder handel med Bitcoin, har nu forenklet det med sit nye Visa-kreditkort. Selvom det endnu ikke er tilgængeligt, kan BlockFi-kunder deltage i en venteliste for at være blandt de første til at drage fordel af det nye kort. Det er første gang, at Bitcoins logo er vist på et fysisk kort, der er sort og lavet af metal. Ligesom med et normalt kreditkort får kunden en månedlig forbrugsgrænse, og hvis saldoen betales til tiden, er der en 1,5-procents tilbagebetaling, der automatisk konverteres til Bitcoin og føjes til kundens BlockFi-konto.

Er et Bitcoin Rewards-kreditkort det værd?

Det er et interessant koncept og vil bestemt være tiltalende for folk, der allerede er BlockFi-kunder. Ifølge virksomheden er 1,5 procent den højeste Bitcoin-belønningsrate, der er tilgængelig for ethvert kort på markedet. Naturligvis er det enkle faktum, at kreditkortet er et visum, en bonus, da det næsten kan bruges overalt.

Det er dog ikke et billigt kort, da det årlige gebyr er $ 200. BlockFi tilbyder det, det kalder en „tilmeldingsbonus“ på $ 250 i Bitcoin, så mens kunden stadig teknisk set skulle betale gebyret, køber det dybest set $ 250 i Bitcoin til $ 200. Indrømmet, at denne bonus også kræver, at kunden bruger mindst $ 3.000 på kortet i de første tre måneder. Afhængigt af hvor meget klienten bruger kortet, er denne bonus muligvis ikke tilgængelig. Uanset hvad ville personen stadig beskytte $ 200 hvert ekstra år uden at få noget Bitcoin til gengæld.

For dem der regelmæssigt handler med kryptokurrency, virker det måske ikke som en masse penge. Men da et af BlockFi’s mål er at hjælpe med at overbevise flere mennesker om at blive Bitcoin-ejere, er $ 200 om året dyrt – især da mange kreditkort er tilgængelige uden årlige gebyrer. I sidste ende vil tiden vise, om BlockFi Bitcoin Rewards-kreditkortet vil være en vinder eller ej. Mens kun nuværende kunder kan tilmelde sig nu, skal ventelisten gøres tilgængelig for alle, der bor i USA i januar. Herefter forventer BlockFi at sende sine Bitcoin-belønningskort fra foråret 2021.