Kraken exec: 5 grunner til at Bitcoin er ‚i begynnelsen av en bull run‘

En kombinasjon av skremmende makrofenomener og Bitcoin styrke staver staver for Kraken Dan Held.

Bitcoin er „i begynnelsen“ av et utvidet oksekjøring, og det er stadig tydeligere grunner til å godta det.

Det mener Dan Held, leder for vekst ved USAs cryptocurrencybørs Kraken , som listet opp de siste bevisene for bullish Bitcoin ( BTC ) 24. august.

Mange kommentatorer har hevdet at Bitcoin bare er i gang når det kommer til prisstigninger. For Held er de medvirkende faktorene både Bitcoin-spesifikke og makrorelaterte.

In-profit UTXOs nær 98%

Over 97% av Bitcoin ubrukte transaksjonsutstyr (UTXOs) – eller deler av en transaksjon som involverer mynter som er returnert til initiativtakeren – er i fortjeneste.

Som Cointelegraph rapporterte , betyr dette at mindre enn 3% av transaksjonene skjedde til en høyere pris enn den siste høyden på $ 12.400. Vanligvis skjer dette i begynnelsen av bullish perioder.

Sagt på en annen måte, nesten 98% av all BTC er nå verdt mer enn når noen mottok det, noe som betyr at langsiktige investorer har det bedre enn nesten noen gang i historien til Bitcoin.

Bitcoin har nå holdt seg over 10.000 dollar i den nest lengste perioden i levetiden, bundet med juli 2019.

Forsyningsløshet staver HODL

I mellomtiden, som bemerket av CasaHODL-medgründer Jameson Lopp, har ett års aktiv forsyning nådd det laveste siden de første dagene i 2011.

„Folk vil ikke skille seg med bitcoin,“ oppsummerte han.

Held refererte til 61% av det totale BTC-tilbudet som forblir stasjonært i over ett år, noe Cointelegraph tidligere identifiserte som et bullish signal – investorer velger å holde og ikke å handle eller selge.

Vekslingsbalanser på samme måte som å slå lavt nivå bidrar til teorien.

En betimelig halvering

Ovennevnte faktorer som oppstår i månedene etter at Bitcoos tredje halvdelstilskudd halveres, styrker det bullish argumentet.

Gruvearbeidere har kommet seg etter inntektstapet, mens etterspørselen har holdt seg iøynefallende, spesielt fra kjøpere av selskaper og institusjoner.

Samtidig har Bitcoins inflasjonsrate dyppet som et resultat av halveringen, noe som gjør gjentatte store innkjøp til en stadig dyrere virksomhet.

Inflasjonen fortsetter
Da MicroStrategy gjorde Bitcoin til sin nye statskassevaluta, fremhevet administrerende direktør, Michael Saylor, pengepolitikken som en stor bekymring som presset ham bort fra fiat-valuta .

Held var enig i, og pekte ofte på uberegnelig pengetrykk fra sentralbankene som et sentralt argument til fordel for Bitcoin-adopsjon.

Denne politikken, sa han, er nå i „overdrive“ i uken som Federal Reserve blir tippet for å avsløre en plan for å øke inflasjonen.

Verdensgjeld snøballer

Til slutt er global gjeld i prosent av bruttonasjonalprodukt nå høyere enn på noe tidspunkt utenfor krigstid.

Dette nesten uhindrede gjeldsfjellet – i overkant av 255 billioner dollar , selv før coronavirus – viser ingen tegn til å bremse.

Praksisen taler til den klassiske keynesianske mantraen om gjeld og dens konsekvenser for de som skaper den: „I det lange løp er vi alle døde.“