Vi vil aldri se Bitcoin-pris under $ 20.000, forklarer Willy Woo

En nylig analyse sammenligner bitcoins ytelse i løpet av de tre mest imponerende løpene, mens Willy Woo hevdet at BTC ikke vil synke under 20 000 dollar igjen.

Populær kjedeanalytiker Willy Woo mener at Bitcoin Code siste rally er kommet for å bli, siden eiendelen ikke vil falle under 20 000 dollar igjen.

Samtidig konkluderte flere data som sammenlignet BTCs atferd i tidligere samlinger at detaljinvestorer ikke har kommet ennå, men kryptovalutaen kan allerede være i en likviditetskrise.

Bitcoin vil ikke gå under 20 000 dollar?

Det er trygt å si at bitcoin har vært i sving siden 4. kvartal 2020. Den primære kryptovalutaen dablet med $ 10.000-nivået i slutten av september, men begynte å akselerere raskt fra oktober.

De kontinuerlige prisøkningene førte til at det ble malt et nytt 2020-høydepunkt, et nytt all-time-høydepunkt, og brøt over det ettertraktede $ 20.000-nivået for første gang.

Imidlertid nektet BTC å vise tegn til å bremse og fortsatte å øke i verdi når den nådde ukjent territorium. Dette førte til flere påfølgende poster, og tok ned milepæl etter milepæl, og den siste rekordhøye tiden kom i dag – på bitcoins 12-årsdag, på nesten $ 35.000.

Naturligvis førte denne utviklingen til spenning i kryptovaluta-samfunnet. Mange medlemmer begynte å tilby sine synspunkter på hvor langt BTC kan gå opp, eller hva som er det verste mulige scenariet hvis det snur.

Willy Woo, en av de mest populære kryptovaluta-analytikerne, gjentok sin bullish følelse. I en nylig tweet hevdet han at bitcoin ikke vil falle under $ 20.000. Faktisk tror han at bare en svart svanehendelse, på samme måte som den COVID-19-ledede likviditetskrisen i midten av mars, ville drive BTC under støttenivået på $ 24.000.

2013 vs. 2017 vs. 2020 Løp: Finn forskjellene

En annen analytiker på kjeden utforsket de store likhetene og forskjellene mellom de tre mest bemerkelsesverdige okseløpene i bitcoins historie – 2013, 2017 og den nåværende 2020-2021. Mer spesifikt undersøkte han deres forhold til BTC-halveringen som fant sted før hvert rally.

Strategen sa at den nåværende syklusen startet omtrent 150 dager etter halveringen i 2020. Til sammenligning kom det såkalte ”bøyepunktet” i 2017 250 dager etter hendelsen, mens det for 2013 bare var 50 dager.

Selv om bitcoins markedsverdi nylig steg over 600 milliarder dollar for første gang, viser grafen nedenfor at det fortsatt er en lang vei å gå for å nå rekordene i 2013 og 2017 når det gjelder raske økninger.

Da det kom ned til den beryktede bitcoin-volatiliteten, bemerket analytikeren at eiendelens nåværende ytelse er veldig lik 2017-dataene mens den var langt bak 2013-statistikken. Videre sa han at „så langt har vi egentlig ikke opplevd mye volatilitet mot nedsiden“ under den siste rallyen.

Retailinvestorer og likviditet

Strategens synspunkter støttet en nylig fortelling om at detaljinvestorer har vært fraværende i løpet av oksesyklusen 2020/2021. CryptoPotato rapporterte tidligere at bitcoin-søk på Google, vanligvis en god indikator på detaljistinvestorers oppførsel, har økt til årlige høyder. Imidlertid er de fortsatt langt nede i forhold til 2017.

Analytikeren utforsket de aktive adressene på kjeden, noe som antyder at detaljinvestorer var de mest aktive under 2013-rallyet.

„Dette er i samsvar med hypotesen om at detaljhandel ikke har kommet i massevis ennå, og dette rallyet drives av et mindre sett med tidlig adopterende institusjoner og høyverdige individer (HNWI).“

I følge en fersk rapport som gjenspeiler det store antallet institusjoner som kjøper BTC, alle tapte eller låste mynter, hvalens HODLing-mentalitet og gruvearbeidernes ubrukte forsyning, er kryptovalutaen i en pågående likviditetskrise.

Analytikeren så også på dette emnet og konkluderte med at „den illikvide forsyningen øker i økende grad.“ Det har allerede brutt over 2017-ytelsen og har som mål å overvinne 2013-løpet også.

“Tidligere sykluser nådde topp illikviditet tidligere, og gikk deretter gradvis ned etter hvert som mynter flyttet tilbake fra fryselager for å bli solgt. Vi har ikke nådd topp illikviditet ennå, og den oppovergående banen viser ingen tegn til å avta. “ – han la til.